Menu

De Rode Draad

Een 7-daagse intensive.

Data najaar 2023: 24 en 25 september, 13 en 14 oktober, 26 en 27 november en 15 december VOL

Data 2024: 15 en 16 maart, 5 en 6 april, 19 en 20 april en 17 mei  Inschrijving gestart

Hoe hou jij je staande in de drukte van alle dag? Hoe hou jij balans tussen je drukke baan en je privéleven? Hoe ga jij om met de steeds veranderende omstandigheden in je werk? Laat je de veranderingen regie nemen op jou of neem jij regie op jezelf? Wil jij handvatten om je eigen pad te gaan?

Voor een ieder die bereid is naar zichzelf op onderzoek uit te gaan, verder te kijken en vooral te doorvoelen wat was, is en zal worden…..Als je echt gaat ontrafelen, welk verhaal komt er dan tevoorschijn? Zodat, als je bij de kern van jouw verhaal komt, je vanuit die rode draad weer verder kan gaan bouwen.

Met elkaar gaan we een individuele reis maken, die je verder zal brengen dan je ooit bedacht zou kunnen hebben. De rode draad in deze training? Dat ben jij.

Je gaat ze ongetwijfeld tegenkomen; je ego, de beren op de weg en de criticasters. Jezelf toestemming geven om te dromen, is vaak zo eenvoudig nog niet. Mensen leren door ervaring dus het zal je niet verbazen dat we vooral met ervaringsgerichte oefeningen aan de slag gaan. Met de methodieken NLP, Systemisch Werken, T.A. en een oplossingsgerichte focus maken we een verdiepende mix, om tot de essentie te komen. Zo gaan bij ons diepgang én lichtheid hand in hand.

Kortom, ben jij een onderzoeker, een realist, een waaghals of al het andere, dan is dit een training voor jou. In een groep van max. 18 personen vind je de bedding om jouw rode draad te vinden, te ontwarren en te vernieuwen. Zo vind je praktische tools en jouw geüpdate roadmap.

Ons motto is: Je hebt het zelf te doen én we doen het samen, logisch toch?

De training bestaat uit 4 modules:

 1. De draad kwijt
 2. Tegendraads
 3. Voor de draad ermee
 4. De draad opgepakt?!

Resultaat

 • Je persoonlijke roadmap
 • Jouw geüpdate visie
 • Inzicht in je eigen potentie
 • Integratie voelen en denken
 • Praktische tools en handvatten

Locatie:

Het monumentale pand ‘Huis ter Kleef’ in het stadspark De Haarlemmer Kweektuin. Goed te bereiken met openbaar vervoer en gratis parkeren in de buurt. In dit filmpje vind je een impressie van onze locatie.

Huis ter Kleef …….. Kleverlaan 9…….. 2023 JC Haarlem

Reviews

Deze training geeft je inzicht en bewustwording van je eigen houding en gedrag. Ans en Marian zijn twee toptrainers die je ondersteunen en je begeleiden naar nieuwe inzichten. Ik heb meerdere “blikopeners” gehad en inzichten gekregen, waardoor ik meer regie op mijn eigen leven kan nemen.”………… Danyal

Wat deze 7-daagse intensive mij heeft opgeleverd? Inzicht, begrip, liefde en mededogen voor wat ooit was. Heel veel praktische tools om ook na deze 7 mooie dagen bewust bezig te blijven om verder te groeien op de ingeslagen weg”…………. Tanja.

De training Rode Draad heeft mij heel veel waardevolle inzichten gegeven van patronen en ideeën waar ik mij niet bewust van was. Met die inzichten ben ik aan de slag gegaan en dat heeft veel impact op hoe ik nu in het leven sta en hoe ik over mezelf denk. Voor mij absoluut een levens veranderende ervaring. Ik zou de training zó weer doen.” ……….Henny

Data trainingsdagen (van 9.30 u – 17.00 u):

Zo. 24 september en ma. 25 september
Vr. 13 oktober en za. 14 oktober
Zo. 26 november en ma. 27 november
Vr. 15 december

 • Twee senior trainers: Ans Vervoort en Marian de Ruijter
 • Een kleine groep (max. 18 personen)
 • Veel individuele aandacht
 • Koffie, thee, zoet en fruit
 • Lunch

Investering

€ 1750,-

Inschrijven:

Aanmelden