Menu

Retreat 2023 6,7 en 8 januari

Doelgerichte blik op jouw 2023!

Een weekend om even helemaal weg te zijn van thuis, in een andere omgeving, volledig ontzorgd worden en meedoen aan een inspirerend programma. Hoe leuk zou het zijn om in het eerste weekend van 2023 het nieuwe jaar met elkaar en op een bijzondere manier in te luiden? De nieuwe samenwerking Blik & Doel, Mirella van den Doel van Doelbewuster Training & Coaching en Ans Vervoort en Marian de Ruijter van Blikopener Trainingen organiseren samen het Retreat 2023!

Terugblikken heb je waarschijnlijk al gedaan…..en dat vraagt om een mooi ritueel.

Vooruitblikken en doelen stellen is wat we op verrassende manier gaan realiseren in het weekend van vrijdag 6 tot en met zondag 8 januari. Vanaf het allereerste moment op vrijdag om 11 uur nemen we je mee op reis naar nog meer inzicht…letterlijk en figuurlijk!
Voor wie is dit weekend? Voor iedereen, misschien schrijf je je alleen in of met vriendinnen, zussen, vrienden…. Kortom, we komen samen met een groep mensen die daar ook voor in is. Met aandacht voor jou en elkaar. We gaan voor verbinding, ontwikkeling, inspiratie, plezier en een ge-update focus voor jouw nieuwe jaar.

De locatie is in ieder geval in het groene Noord-Holland! Hoe en waar precies, dat is nou juist één van de ingrediënten die de verrassing extra groot zullen maken… En daarmee ook het effect op jouw proces! Doe je mee?

Van voornemen naar…..DOEN!!

De deelname sluit bij 20 deelnemers
Voor meer informatie, bel of mail ons!

Investering

€ 777,-  Deze week 23% verjaardagskorting: € 598,29
Extra toeslag voor een (beperkt aantal) eenpersoonskamer is €100

Retreat 2023 is volledig verzorgd. Dit betekent dat alle maaltijden, hapjes en drankjes volledig zijn inbegrepen…..en 3 bevlogen trainers!
Het eten is natuurlijk gezond. We houden uiteraard rekening met eventuele speciale dieetwensen.

.

Aanmelden