Menu

Blik op Trainingen

Onze trainingen laten zich het best omschrijven als: open-minded en interactief. Openen van blikken geeft inzicht naar binnen, wat een nieuw uitzicht naar buiten geeft.

Ons gevarieerde trainingsaanbod wordt op maat gemaakt en is gericht op het nog meer optimaal functioneren in de huidige en/of toekomstige werkkring. Met de opdrachtgever onderzoeken we de veranderbehoefte en de gewenste situatie.

Leren is veranderen, veranderen ontstaat vanuit de ervaring.

Maatwerkformats

Op basis van onze ruime ervaring hebben we naast maatwerk, vijf korte trainingen ontwikkeld die direct ingezet kunnen worden, te weten:

Effectieve communicatie (3 dagen)

Meer bereiken met minder energie. Ontdekken hoe je door middel van NLP en Oplossingsgericht werken je eigen krachten en kwaliteiten versterkt.

Lees meer

Leiderschap: TripleE (3 dagen)

‘Een manager denkt vooral in resultaten: hoe kan ik bepaalde dingen het best doen? Een leider bekijkt eerst waar hij van uit moet gaan. In de woorden van Peter Drucker en Warren Bennis: “Management is dingen goed doen; leiderschap is de goede dingen doen.” Een manager probeert zo efficiënt en succesvol mogelijk de ladder te beklimmen. Een leider kijkt of de ladder tegen de goede muur staat.’

(Stephen R. Covey, De zeven eigenschappen van effectief leiderschap)

Lees meer

Team Training Ik-Wij-Het (3 dagen)

Wil je een betere samenwerking binnen het team? Wil je tools voor het effectief aanspreken van elkaar? Elkaar constructief feedback geven en ontvangen. Wil je met motivatie en plezier aan team- en individuele doelen werken? Zou je graag willen dat conflicten en weerstanden tussen mensen en afdelingen sneller worden opgelost?

Lees meer

Oplossingsgericht werken voor teams (2 dagen)

Ook in deze cursus worden in twee dagen de basisprincipes van het oplossingsgericht werken uitgelegd en wordt met elkaar geoefend in het toepassen ervan als team in de werksituatie. Als TEAM ( Together Each Achieves More) leer je om haalbare en positieve doelen te stellen en hier stapsgewijs aan te werken. Je leert gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en de werkzame bestanddelen van je team, met als gevolg een efficiëntere werkwijze en een prettigere samenwerking.

Lees meer

crkboBlikopener Trainingen is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent een officiële erkenning van de kwaliteit van de trainingsactiviteiten. Bovendien kunnen we trainen zonder onze klanten BTW in rekening te brengen.