Menu

Kernwoorden: Oplossingsgericht, helderheid, humor, echtheid en resultaat.

Al 50 jaar ben ik dagelijks onderdeel van een groep, mede dankzij mijn 25 jarige ervaring in de onderwijswereld als docent, leidinggevende en coach.

Groepen, mensen, intrigeren me; de groepsdynamica, de flow, de motivatie van de mensen, het plezier, de passie, de resultaten, de verbinding……..en ook de frustraties, de irritaties, de doel-loosheid, de onzekerheid, het losse zand….

Met al mijn ervaring en de opleidingen tot Internationaal gecertificeerd NLP trainer/coach van NTI NLP, Oplossingsgericht werk, Systemisch werk en Traumawerk, ben ik in het bezit van een groot aantal tools, die mij in staat stellen verbindend en doelgericht te werken, zowel individueel als met groepen. Wat mij drijft is de passie voor mensen. Ik ben overtuigd van de kracht en het potentieel aan mogelijkheden dat ieder mens in zich heeft. Met dit uitgangspunt als leidraad motiveer ik mensen met hun eigen talenten aan de slag te gaan. Vallen en opstaan, lukken en mislukken, succes en falen, vreugde en verdriet, hollen en stilstaan, ratio en gevoel…..ik heb er weet van……net als een ieder!